FAQ

Wil jij ook jouw pre-loved items inbrengen?
Bel, DM of loop even de winkel in. Graag maken we dan een afspraak met je om naar je items te kijken en bespreken we de mogelijkheden. Wanneer het grote hoeveelheden betreft kunnen we de spullen aan huis ophalen.

De items die we accepteren voor verkoop in de winkel administreren we en deze kun je online dmv ons krantenportaal volgen. Aan het einde van het seizoen betalen we jouw opgebouwde tegoed uit.

Wat zijn de voorwaardes voor inname?
Voor onze klanten zijn we op zoek naar de pareltjes, daarom dient de kleding aan de volgende regels te voldoen:

  • Designer fashion (kleding, schoenen en accessoires, zie indicatie van de merken hieronder) 
  • Maatrange loopt van 34 t/m 42
  • Eigentijds (recente collectie), schoon en schadevrij (geen ‘draagslijtage’, pillen, kerven etc.)
  • Kortom: jouw items zijn nearly new
  • Gezien de administratieve afhandeling geldt een minimum inname van 15 stuks


Overige afspraken

  • Na het doorlopen van de goederen laten we weten welke items we innemen, gelieve de overige items daarna op te halen aangezien we beperkte ruimte hebben.
  • De prijs van de items wordt bepaald door studio M. vintage. Door onze jarenlange retail ervaring weten we wat de juiste vraagprijs is. Als inbrengende partij ontvang jij hier 40% van, wij zorgen vervolgens voor de afdracht van de BTW.
  • Kleding die we niet binnen een seizoen verkopen, haal je aan het einde van het seizoen zelf op (dit kun je uiteraard combineren met nieuwe inbreng ). Het seizoen loopt van 1 februari tot 1 september en van 1 september tot 1 februari.
  • Haal je je kleding niet op binnen de afgesproken termijn? Dan vervalt je eigendomsrecht en doneren we de kleding aan een goed doel.
  • Uiteraard gaan we zorgvuldig om met jouw ingebrachte spullen, toch hebben we niet overal invloed op. We zijn niet aansprakelijk voor schade door diefstal, vermissing, beschadiging en brand- en/of waterschade. Inbrengen is volledig en altijd op eigen risico. Uitbetaling geschiedt alleen als een item daadwerkelijk verkocht is.


Welke merken worden geaccepteerd?
Gebleken is dat klanten echt op zoek zijn naar bepaalde merken, hier een kleine indicatie van de merken waar wij happy van worden:

Iro, Isabel Marant (Étoile), Chloe, Max Mara, Anine Bing, Bash, Golden Goose, Dries van Noten, Zadig & Voltaire, Joseph, Vince, Acne, Missoni, Enes, Ganni, Paul & Joe (sister), By Malene Birger, Forte Forte, Masscob, Xirena, Bellerose, Les Coyotes de Paris, Rika, Chloe Stora, Closed, Jerome Dreyfuss, Dorothee Schumacher, Dries van Noten, Prada, Wandler, Céline, Hermes, Gucci, Chanel, YSL, Balenciaga

Merken als Nikki, Supertrash, Superdry, Maison Scotch, Purdey, Cos etc. nemen we niet in. 

Twijfel je nog? Mail of bel en dan lopen we er samen door heen.

Contact
studio M. vintage
+31 (0) 6 – 4 755 755 2
shop@studiomvintage.nl

Store
Minderbroedersstraat 8a
5211EL ‘s-Hertogenbosch

Openinghours
Wo 11:00 – 17:00
Do  11:00 – 17:00
Vr   11:00 – 17:00
Za  11:00 – 17:00

 

Let’s stay connected

NL