About

De M. van Mandy

Een tweedehands winkel stap je met andere verwachtingen binnen dan een ‘gewone’ winkel. Je hoopt dat je tegen een mooi item aanloopt dat jou op het lijf is geschreven, het is een soort van treasure hunting. Regelmatig binnen lopen is dan ook een must en daarnaast vergt het wat creatief denken om met de juiste pareltjes naar huis te gaan.

Dit is meteen wat ik het leukst vind aan pre-loved designer fashion, het vinden van deze pareltjes, het creatief omgaan met mooie spullen om te zorgen dat een klant deze spullen weer met net zoveel liefde gaat dragen. Met een achtergrond in de fashion, ben ik dit verhaal gestart omdat ik er van overtuigd ben dat hier onze toekomst ligt; duurzame mode, kwaliteit boven kwantiteit en een meer circulaire economie. Door kritisch te blijven naar onze garderobe (en overige bezittingen) dragen we meteen bij aan het verduurzamen van de maatschappij en voorkomen we onnodig gebruik van grondstoffen en daarmee vervuiling van de wereld.

Tof toch zo’n win-win situatie? Jij een geweldige vondst voor je nieuwe garderobe en met zijn alle op weg naar een meer sustainable way of living! So choose well & resell.

See you soon,

studio M. vintage

Contact
studio M. vintage
+31 (0) 6 – 4 755 755 2
shop@studiomvintage.nl

Store
Minderbroedersstraat 8a
5211EL ‘s-Hertogenbosch

Openinghours
Wo 11:00 – 17:00
Do  11:00 – 17:00
Vr   11:00 – 17:00
Za  11:00 – 17:00

Let’s stay connected

NL