Concept

Buy less, choose well

helemaal mee eens, maar we weten allemaal dat het bijna een utopie is om nooit een miskoop te doen. Ook jij hebt vast wel een ongedragen item in je kast liggen, waarvan je bij de aankoop écht dacht dat hij onmisbaar was in je garderobe. Toch?

Trends volgen elkaar in een snel tempo op en we zijn steeds vlugger uitgekeken op hetgeen we in onze kast hebben hangen. Vaak is het pas een enkele keer gedragen en soms hangt het prijskaartje nog zelfs aan dat ene jurkje..

Herkenbaar? Ook een overvolle kast met de mooiste spullen, maar toch niets om te dragen? Wil je makkelijk en snel ruimte maken in je garderobe en toch duurzaam omgaan met jouw spullen? studio M. vintage neemt jou het werk uit handen. Wij verkopen jouw designer items zodat jij niet hoeft te leuren op de bekende app’s en sites, maar wel weer een opgeruimde kast hebt + een bijdrage hebt voor dat item op je wishlist.

Heb je hulp nodig bij het bepalen wat nog wel een aanvulling is op je garderobe en what’s got to go? Dan komen we graag bij je langs om jouw kledingkast door te nemen. De items die niet langer een aanvulling zijn op jouw garderobe, maar wel voor onze store, verkopen we voor je. Daarnaast geven we jouw garderobe een boost door je te inspireren met nieuwe combinaties!

Wij verkopen, jij verdient
We werken via het consignatie-principe, dat houdt in dat je een percentage ontvangt als we jouw designer item verkocht hebben.

Aan het einde van ieder seizoen maken we de balans op en betalen we de opbrengst van jouw kleding uit op je rekening. Tussentijds kun je de status inzien op ons klantportaal waar je de login van krijgt. Uiteraand mag je hiervoor ook langs komen de winkel, wie weet vind je nog wel een mooi item voor jezelf…

Choose well, resell

Contact
studio M. vintage
+31 (0) 6 – 4 755 755 2
shop@studiomvintage.nl

Store
Minderbroedersstraat 8a
5211EL ‘s-Hertogenbosch

Openinghours
Wo 11:00 – 17:00
Do  11:00 – 17:00
Vr   11:00 – 17:00
Za  11:00 – 17:00

Let’s stay connected

EN